Mad Logo

ELEKTRO IN RAČUNALNIŠKE STORITVE 

Gorazd Vozlič s.p.

Videonadzor

objekt-419x340

Ogled objekta in svetovanje

Pred vsako montažo videonadzornega sistema si je potrebno najprej ogledati sam objekt, ki ga želite nadzorovati. Po vaših željah nadzora vam svetujemo lokacijo same kamere zunaj in/ali v prostorih ter najbolj primerno lokacijo snemalnika, na katerega se bo zapisoval video.

cam11-240x195

Nadzor na daljavo

Vsak videonadzorni sistem omogoča oddaljeni dostop na daljavo preko mobilnega telefona, tablice ali računalnika in tako lahko tudi, ko vas ni zraven snemalnika, dostopate do ogleda v živo, shranjenega videa ter ostalih storitev in nastavitev, ki jih nudi snemalnik.

cam-240x195

Montaža IP kamer

Zadnja leta se vse bolj uveljavljajo IP kamere, saj so postale cenovno enako na ravni digitalnih kamer preko koaksialnega kabla, poleg tega pa se tehnologija videonadzora preko računalniškega omrežja neprestano nadgrajuje in bo še dolgo v uporabi.

paper-240x195

Dokumentacija

Dokumentacija videonadzora vsebuje vse potrebne podatke o izvajanju videonadzora kot so lokacije video kamer, kje in kako se izvaja videonadzor, kje in kako dolgo se hranijo shranjeni podatki, kdo ima dostopd do njih itd. Priložene so tudi nalepke, ki prikazujejo, da se izvaja videonadzor in na kateri je tudi telefonska številka, na kateri lahko dobite dodatne informacije o izvajanju videonadzora.

camera-240x195

Montaža kamer preko koaksialnega kabla

Če že imate obstoječ analogni sistem videonadzora, se lahko izkoristi samo ožičenje videonadzora in se zamenjajo samo kamere ter snemalnik, ki podpirajo digitalni prenos videa preko koaksialnega kabla.