Mad Logo

ELEKTRO IN RAČUNALNIŠKE STORITVE 

Gorazd Vozlič s.p.

Računalništvo

1-600x400

Diagnostika računalniške opreme

Pred odpravo napake je potrebno opraviti diagnostiko težav in napak pri delovanju računalnika ali druge računalniške opreme. Šele po diagnostiki se lahko težavo uspešno odpravi.

4-600x400

Pohitritev in optimizacija
računalnika

Vaš računalnik pregledamo in odkrijemo ter odpravimo vzroke za počasno delovanje. Optimiziramo delovanje operacijskega sistema in vseh naloženih programov ter testiramo delovanje vseh komponent računalnika.

2-600x400

Vgradnja in zamenjava
računalniških komponent

Vgradnja nove in zamenjava stare ali okvarjene računalniške komponente vašega računalnika. Pred zamenjavo okvarjene komponente se le to testira in potrdi okvaro. Testiranje se izvede tudi po zamenjavi komponente.

5-600x400

Namestitev računalniškega
omrežja in interneta

Načrtujemo in namestimo vam računalniško žično ali brezžično omrežje po vaših željah in potrebah. Vzpostavimo vam internetno povezavo in povežemo vse možne naprave v omrežje. Sem spada tudi diagnostika težav z omrežjem oz. internetom.

3-600x400

Namestitev OS in ostalih programov

Nameščanje operacijskih sistemov Windows, Mac OS ali raznih Linux distribucij na vaš nov ali stari računalnik. Sem spada tudi namestitev vseh potrebnih gonilnikov, namestitev drugih programov ter posodobitev sistema in programov.

6-600x400

Varnost in zaščita računalnika

Računalnik pregledamo (skeniramo) za virusi, vohunskimi in zlonamernimi programi ter vse najdene grožnje tudi odstranimo. Po potrebi namestimo antivirusni program in nastavimo požarni zid.

7-600x400

Reševanje in obnova izbrisanih ali izgubljenih podatkov

Reševanje izgubljenih ali izbrisanih podatkov iz trdih diskov, pomnilniških kartic, USB ključev ali optičnih medijev. Reševanje podatkov ni vedno 100% in je lahko poteka dolgotrajno ali celo nemogoče.

10-600x400

Svetovanje

Potrošniki, ki se odločajo za nakup nove računalniške opreme ponavadi niso v dnevnem stiku z novostmi in tehnologijami, ki se danes dejansko dnevno pojavljajo na tržišču. Izbira je

res ogromna in s tem je tudi odločitev pri nakupu toliko težja. Zato vam nudimo pred nakupom svetovanje, da bo morebitni nakup dejansko pokril vaše želje in potrebe.
8-600x400

Varnostno kopiranje pomembnih podatkov

Varnostno kopiranje ali backup pomembnih podatkov je najpomembnejše in najcenejše preventivno dejanje pred izgubo podatkov. Le z rednim kopiranjem podatkov na druge medije in tudi lokacijo se lahko zaščitimo pred izgubo pomembnih podatkov.

9-600x400

Priklop in prvi zagon računalniške opreme

Na vašo željo novo računalniško opremo tudi priklopimo in zaženemo na vaši lokaciji ter nastavimo vse potrebno za prvi začetek dela.