Mad Logo

ELEKTRO IN RAČUNALNIŠKE STORITVE 

Gorazd Vozlič s.p.

Grafika

11-600x400

Grafično oblikovanje

Izdelava vsake tiskovine se začne z oblikovanjem. Od idejne zasnove in oblike je v veliki meri odvisno, ali bo dopis, prospekt ali letak opažen. Zato smo pri grafičnem oblikovanju izvirni, inovativni, z mislijo na čim boljšo uporabnost izdelka in tako tudi upoštevamo želje uporabnika.

14-600x400

Darilni program

Podarite svojim strankam ali ljubljenim darilo s pozornostjo. Izdelamo vam vabila, čestitke, koledarje, embalažo, e-vizitke ...

12-600x400

Oblikovanje CGP

Za podjetje vam izdelamo celotno grafično podobo (logotip, ime, slogan, vizitke, dopis, kuverte, mapa, prospekte, žig, optične medije ...)

15-600x400

Izdelava spletnih strani

Spletna stran je nekaj, kad danes podjetje enostavno mora imeti, če se želi predstaviti kot dinamično, v stiku s časom. Za podjetja predstavitev na spletu ni več prednost, ampak nujnost. Dobra spletna predstavitev podjetja odpira nove možnosti poslovanja. Izdelamo vam spletno stran po vaši želji. Pomagamo vam z registracijo spletne domene in prostora ter nudimo nadaljno podporo pri urejanju in vzdrževanju spletne strani na strežniku.

13-600x400

Izdelava nalepk in etiket

Idejna zasnova nove embalaže, oblikovanje, tisk in izrez nalepk in etiket.

16-600x400

Avdio - video obdelava posnetkov

Spomin na vaš dopust vam iz analognih ali digitalnih virov pretvorimo v poljuben avdio-video format. Na željo vam posnetek tudi obdelamo (urejanje, prehodi, napiti itd.) ter vam ga shranimo na USB medij ali optični medij DVD ali BLU-RAY in ga potiskamo ter spakiramo v unikatno embalažo po želji.

17-600x400

Razmnoževanje in potisk optičnih medijev

Izdelavo izvornih kopij optičnega medija in potisk optičnih medijev za manjše količine medijev. Embalaža po dogovoru. Primerno kot darilo za predstavitev podjetja, kataloga, razna dokumentacija, e-vizitka, poroka, rojstni dnevi itd.