top wysiwyg site building software download

Grafično oblikovanje

Izdelava vsake tiskovine se začne z oblikovanjem. Od idejne zasnove in oblike je v veliki meri odvisno, ali bo dopis, prospekt ali letak opažen. Zato smo pri grafičnem oblikovanju izvirni, inovativni, z mislijo na čim boljšo uporabnost izdelka in tako tudi upoštevamo želje uporabnika.

Oblikovanje CGP

Za podjetje vam izdelamo celotno grafično podobo (logotip, ime, slogan, vizitke, dopis, kuverte, mapa, prospekte, žig, optične medije...)

Izdelava nalepk in etiket

Idejna zasnova nove embalaže, oblikovanje, tisk in izrez nalepk in etiket.

Darilni program

Podarite svojim strankam ali ljubljenim darilo s pozornostjo. Izdelamo vam vabila, čestitke, koledarje, embalažo, e-vizitko ...

Izdelava spletnih strani

Spletna stran je nekaj, kar danes podjetje enostavno mora imeti, če se želi predstaviti kot dinamično, v stiku s časom. Za podjetja predstavitev na spletu ni več prednost, ampak nujnost. Dobra spletna predstavitev podjetja odpira nove možnosti poslovanja. Izdelamo vam spletno stran po vaši želji. Pomagamo vam z registracijo domene in spletnega prostora ter nudimo nadaljno podporo pri urejanju in vzdrževanju spletne strani na strežniku.

Avdio-video obdelava posnetkov

Spomin na vaš dopust vam iz analognih ali digitalnih virom pretvorimo v poljuben avdio-video format. Na željo vam posnetek tudi obdelamo (urejanje, prehodi, napisi, itd.) ter vam ga shranimo na optični medij DVD ali Blu-ray in ga potiskamo ter spakiramo v unikatno embalažo po želji.

Razmnoževanje in potisk optičnih medijev

Izdelava izvornih kopij optičnega medija in potisk optičnih medijev z inkjet ali lightscribe tehnologijo za manjše količine do 200 medijev. Embalaža po dogovoru. Primerno kot darilo za predstavitev podjetja, kataloga, razna dokumentacija, e-vizitka, poroka, rojstni dnevi itd.

 

.